De winnaars!  

De winnaars!  

Het was absoluut niet makkelijk voor jurylid Ada van de Vrie om de prijswinnaars aan te wijzen: zoveel leuke foto’s en gekke concertlocaties! Toch gingen uiteindelijk drie groepjes leerlingen met de prijzen naar huis:

    • Henno, Iris, Kim en Sanne wonnen de prijs voor leukste concertlocatie! Zij speelden in de viskraam op het winkelcentrum. Terwijl zij met hun concert bezig waren, stonden de medewerkers van de viskraam en de klanten buiten te luisteren. Dit ensemble was heel goed in het verzinnen van gekke locaties, want ze speelden onder andere ook op het dak van de Uitkijk, in de bus en bovenop de pont!
    • Elma, Tammy, Naomi en Noa wonnen de prijs voor leukste foto! Ada koos deze foto omdat de meiden zo goed laten zien hoe heerlijk ontspannend muziek maken kan zijn: lekker in het zonnetje op het dek van de Zeldenrust.
    • Jacolien en Jacob wonnen met maar liefst 25 optredens de prijs voor meeste concerten! Daarmee versloegen ze de nummer twee met maar liefst vier concerten en waren ze de overtuigende winnaar!

Geef een reactie