Droevig bericht

Droevig bericht

Maandag 30 juli bereikte ons het droevige bericht dat onze oud-docent Gerard de Vries op 71 jarige leeftijd in zijn slaap is overleden. Vanaf de oprichting van onze Muziekschool in 1988 tot 2008 is Gerard koperdocent geweest en hij heeft in die twintig jaren heel veel leerlingen de eerste beginselen van het trompetspelen geleerd. En met succes, veel kinderen hebben plezier beleefd aan het blazen bij onze muziekvereniging of spelen nog steeds bij Crescendo of in beroepsorkesten. Daarnaast is Gerard jarenlang actief geweest als bassist in het symfonisch blaasorkest. Ofschoon we al afscheid hadden genomen van Gerard als spelend lid van Crescendo, konden we nog steeds een beroep op hem doen. We zullen nu definitief afscheid moeten nemen!
Crescendo herdenkt Gerard in dankbaarheid, hij was een stabiele factor binnen onze muziekvereniging. We zullen hem missen.

Geef een reactie