OPEN AVONDEN

OPEN AVONDEN

Voor het eerst is het mogelijk om tijdens een repetitie mee te doen met het JOO (Jeugd en Opleidingsorkest), SBO (Symfonisch blaasorkest) en de DFF(Drumfanfare). 

In samenwerking met de Muziekschool Krimpen aan de Lek maakt Crescendo het mogelijk om eens een kijkje achter de schermen te nemen en zelfs lekker met ons mee te doen tijdens een repetitie! Heeft u in het verleden wel eens een instrument gespeeld? Heeft u ooit wel eens overwogen om muziek te gaan maken? Of speelt u vandaag de dag een instrument? Kom dan naar ons toe op maandag 13 mei 2019 of woensdag 22 mei 2019. Neem gerust uw familie, vrienden, kennissen en buren mee om samen muziek te maken.

U bent van harte welkom!

Tijdens deze avond leggen wij u graag meer uit over wat de muziekvereniging precies doet en wat u kunt verwachten wanneer u lid bent of wordt van de vereniging. Natuurlijk kunt u de muzikanten deze avond zelf allerlei vragen stellen en komt u meer te weten over diverse ins en outs van het maken van muziek.

Het is een open avond, maar wel goed om rekening te houden met de volgende data en tijden:

Kijkje bij JOO: maandag 13 mei 2019 18:30 – 19:30u
Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 90, Krimpen aan de Lek

Kijkje bij SBO: maandag 13 mei 2019 19:45 – 20:45u
Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 90, Krimpen aan de Lek

Kijkje bij DFF: woensdag 22 mei 2019 19:30 – 20:30u
Thialf, De Hoop 13, Krimpen aan de Lek

Aanmelding is niet verplicht, maar wel prettig. U kunt u aanmelden door te mailen naar bestuur@crescendokrimpen.nl , daar kunt u overigens ook terecht voor al uw andere vragen!
Zien we u op 13 of 22 mei? Tot dan!

Het bestuur van Crescendo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.