19 juli: Gratis Zomeravondconcert SBO plein van Het Cultuurhuis Krimpen

19 juli: Gratis Zomeravondconcert SBO plein van Het Cultuurhuis Krimpen

Start je Zomervakantie met een gratis Zomeravond Concert op het Plein van Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek (De Markt).

 

 

 

 

 

Gratis Zomeravondconcert
De zomervakantie kan natuurlijk niet beter beginnen dan met een heerlijke Zomeravondconcert in het centrum van Krimpen aan de Lek.Nieuwjaarsconcert in de regio van krimpen. Op vrijdag 19 juli geeft het Symfonisch Blaasorkest (SBO) een feestelijk en zomers programma. Het orkest zal dit concert wederom spelen onder leiding van (gast)dirigent Ivan Hut, omdat eigen dirigent Carlo Balemans Amerika rond gaat met een eigen productie. Ivan Hut, afkomstig uit Kroatië,  is niet zomaar een gastdirigent. Zo is hij onder andere geselecteerd als kandidaat voor de mastserclass directie van Valery Gergiev tijdens het Gerglev Festival dit jaar. Na het succes van het sprankelende Nieuwjaarsconcert is Ivan nu wederom te gast.

Het orkest zal onder zijn leiding een zomers programma ten gehore brengen. Speciaal voor deze gelegenheid is het orkest uitgebreid met zangers en band zodat het een groot feest wordt. Geniet onder genot van een hapje en drankje van dit concert

[wp-svg-icons icon=”home” wrap=”i”] Plein van Het Cultuurhuis (De Markt in Krimpen aan de Lek). Bij slecht weer gaat het concert door in Het Cultuurhuis.

[wp-svg-icons icon=”pushpin” wrap=”i”] Vrijdag 19 juli. Aanvang 20:00 uur

[wp-svg-icons icon=”user” wrap=”i”] SBO onderleiding van dirigent Ivan Hut

[wp-svg-icons icon=”user” wrap=”i”] Symfonisch Blaasorkest Crescendo

[wp-svg-icons icon=”cart” wrap=”i”] Gratis Entree.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.