Crescendo online

Crescendo online

Voorlopig is het voor de vereniging nog niet mogelijk om samen te repeteren. Crescendo volgt ter nauwe voet de richtlijnen die het KNMO voorschrijft en daarmee zullen we voorlopig niet bij elkaar kunnen komen. Moeten we nu gaan afwachten? Lui onderuit zitten en maar zien wat er gaat gebeuren? Nee, uit initiatief van dirigent Carlo Balemans (dirigent SBO) en met medewerking van Vincent Terlouw (dirigent DFF) en Leonthine Verburgh (dirigente JOO) is Crescendo reeds gestart met een online versie van haarzelf met een geweldig resultaat.

Thuis spelen de leden van Crescendo Krimpen korte stukken muziek in en nemen zij dit op. De editing verloopt vervolgens via een geavanceerd programma welke Carlo in handen heeft. Het resultaat mag er zeker zijn! Een korte video waarin alle leden die deelnemen te zien en te horen zijn. Op deze manier kan iedereen toch blijven genieten van het spelen en luisteren naar onze muziek.

Het streven is om iedere week een video op te nemen. Like onze Facebook pagina of bekijk onze website. We zetten  de nieuwe videos wekelijks online. Bekijk onze eerste video hieronder!

💙 Iedereen fijne bevrijdingsdag, vier 75 jaar vrijheid 🎵Crescendo 🇳🇱 vanuit huis orkest 🏡To be continued…

Geplaatst door Muziekvereniging Crescendo Krimpen aan de Lek op Dinsdag 5 mei 2020

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.