Speculaaspoppenactie 2020

Speculaaspoppenactie 2020

Muziekvereniging Crescendo uit Krimpen aan de Lek verkoopt ook dit jaar weer speculaaspoppen ten bate van de vereniging. Koopt u ook dit jaar een heerlijke speculaaspop bij ons?

Buiten wordt het vroeg donker, het weer wordt kouder en natter. U begrijpt dat deze verandering te maken heeft met de nadering van de winter, maar ook de nadering van Sinterklaas. En dat vraagt natuurlijk om pepernoten, snoepgoed en een mooie grote speculaaspop!

Muziekvereniging Crescendo verkoopt wederom dit jaar speculaaspoppen ten bate van de vereniging. Nomaliter kwamen wij graag bij u aan de deur om een pop te overhandigen, maar Covid-19 maakt het voor de vereniging niet mogelijk om de pop bij u aan de deur te verkopen.

Toch willen we het mogelijk maken dat ook u een heerlijke speculaaspop kan bemachtigen. U kunt gemakkelijk de QR-code scannen en uw bestelling online afronden. De Speculaaspop wordt in week 47 en 48 bij u thuis afgeleverd.

Lukt dat niet? Gebruik de link: https://app.speculaaspop.nl/vereniging/muziekvereniging-crescendo-krimpen-aan-de-lek Nu al trek? Wacht niet langer en contacteer ons via www.crescendkrimpen.nl en stuur een berichtje.

Geef een reactie