Crescendo zoekt een nieuwe voorzitter

Crescendo zoekt een nieuwe voorzitter

Wilbert van der Heul stapt op als voorzitter van de vereniging. Hij doet dat om meer tijd vrij te maken voor zijn eigen onderneming, maar een opvolger is nog altijd niet gevonden. Ook u kan zich aanmelden voor de rol als voorzitter van de vereniging. 

Op de algemene ledenvergadering van februari 2021 maakt Wilbert al bekend dat het zijn laatste jaar als voorzitter zou zijn. Sindsdien is er gezocht naar een nieuwe opvolger en hebben ook daadwerkelijk gesprekken plaatsgevonden, maar is er nog geen concrete opvolger. Na bijna 8 jaar als voorzitter te hebben fungeert heeft Wilbert van der Heul besloten om zijn voorzitterstaak neer te leggen.  Behalve dat 8 jaar al een vrij lange periode is en vernieuwing goed is, doet hij dit mede om meer tijd vrij te maken voor zijn bedrijf Skyward Learning Agency:  https://www.skywardlearningagency.nl/.

Tijdens de afgelopen 8 jaar heeft Wilbert zich ingezet om processen en procedures binnen de vereniging op te zetten, op te ruimen en archiveren waar dit kan en heeft hij mede gezorgd om processen soepeler en digitaal te laten verlopen. Dat heeft de vereniging wederom naar een nieuw niveau getild en kan het bestuur en de commissies voorlopig rekenen op continuïteit. Wilbert heeft altijd geambieerd om de vereniging dichterbij elkaar te brengen en samen te musiceren en dit kenbaar te maken naar de buitenwereld. De grote stap hierin zou worden gezet in de jubileumjaar, maar sindsdien gooide Corona “roet in het eten”.

Tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering van Crescendo zal Wilbert definitief afscheid nemen van deze rol, maar hij blijft wel lid van de vereniging. De komende periode zal in het teken staan van het zoeken naar een nieuwe voorzitter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.