Lidmaatschap

We komen uit alle windstreken
Muziekvereniging Crescendo. Een veelzijdige vereniging uit een dorp in Zuid-Holland, of toch niet? Alhoewel het merendeel van onze leden uit Krimpen aan de Lek komen zien we ook een diversiteit in het aantal leden van buiten het dorp. Wat betekent dat voor de vereniging? Verbondenheid en aantrekkingskracht zijn daarin wellicht de best omschrijvende woorden. Een lid van de vereniging zegt zijn/haar lidmaatschap niet zomaar op. De gezelligheid, uitdaging, diversiteit in muziek en – divisies maakt de vereniging dynamisch en daarmee is er voor iedereen wel een uitdaging te vinden. Dat maakt dat men zich verbonden voelt met de vereniging. De aantrekkingskracht van de vereniging is te herleiden uit de illustratie die goed laat zien dat onze leden zeker niet alleen uit Krimpen aan de Lek komen. Sterker nog, bijna de helft van onze leden komt van daarbuiten. Dus, woont u niet in Krimpen aan de Lek, maar bent u wel op zoek naar een leuke, gezellige en uitdagende vereniging? Schroom niet om u aan te melden of eens vrijblijvend mee te spelen!

We zijn van alle leeftijden
De leeftijd van de leden binnen de vereniging loopt sterk uiteen en daar zijn wij trots op. Het is goed om te zien dat de jeugd een goede doorstroming heeft naar verschillende divisies in de verenging. In de vereniging mengt oud zich met jong en dat geeft vaak net die extra verbondenheid met elkaar. Muziek is er voor elke leeftijd, het verbindt en is de enige taal die over de hele wereld vlekkeloos gesproken wordt.

U aanmelden bij onze vereniging? Het kan nu makkelijk via ons [wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”] inschrijfformulier [wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”].

Soms zoeken we specifieke instrumentgroepen
We zijn blij met iedere muzikant die ervoor kiest bij Crescendo te komen spelen, maar soms hebben sommige instrumentgroepen net wat meer aandacht nodig. U vindt onze volledige vacatures met alle informatie op de vacaturepagina.

Ga naar onze [wp-svg-icons icon=”profile” wrap=”i”] vacatures[wp-svg-icons icon=”profile” wrap=”i”].

Wat zeggen onze leden over de vereniging?
[wp-svg-icons icon=”bubbles” wrap=”i”] “Het is gezellig met elkaar en fijn dat we met zoveel tegelijk prachtige concerten neer kunnen zetten.”

[wp-svg-icons icon=”bubbles” wrap=”i”] “Tijdens de repetitie moeten we toch wel enige inspanning tonen, maar we gaan voor de derde helft!” 

[wp-svg-icons icon=”bubbles” wrap=”i”] “Het fijnst is dat men met elkaar meedenkt, in goede en slechte tijden.”