Steun Crescendo

Sponsors
We zijn erg dankbaar voor de steun die we ontvangen van het bedrijfsleven uit Krimpen aan de Lek en omgeving. Geld dat we dankzij sponsoring binnenkrijgen, wordt gebruikt om concerten te kunnen geven en om nieuwe materialen mee aan te schaffen. Muziekvereniging Crescendo is een bloeiende vereniging mede door onze sponsoren. Sinds de oprichting in 1900 heeft Crescendo ondersteuning gehad van bedrijven en belangstellenden uit de gemeente. Grote en kleine bedrijven hebben het mogelijk gemaakt dat Muziekvereniging Crescendo door heeft kunnen groeien tot datgene wat we nu zijn. Daar zijn we hen zeer dankbaar voor!

Als vereniging willen we graag de lijn met bijzondere en mooie concerten voortzetten. Om deze reden hebben we een nieuw sponsorbeleid waar we u graag voor willen uitnodigen: u kunt lid worden van een sponsorclub!

Vanaf 1 januari 2018 kunt u als sponsor lid worden van een sponsorclub! Iedere club heeft privileges die voor u of uw bedrijf aantrekkelijk kunnen zijn. De clubs zijn als volgt:

‘De club van 100’

U sponsort Muziekvereniging Crescendo met € 100,– per jaar. Hiervoor ontvangt u 4 vrijkaarten voor het Symfonisch Blaasorkest (2 kaarten voor het voorjaarsconcert en 2 kaarten voor het najaarsconcert, m.u.v. bijzondere concerten) en 2 consumpties op de taptoe van de Drumfanfare. Verder kunt u stoelen reserveren voor de concerten en de taptoe.

‘De club van 250’

U sponsort Muziekvereniging Crescendo met € 250,– per jaar. Voor dit bedrag zal uw naam of logo van uw bedrijf een plaats krijgen op de website. Tevens wordt uw naam of logo per concert getoond op een banner, u wordt dan gepresenteerd als lid van ‘De club van 250’. Verder ontvangt u natuurlijk vrijkaarten: 4 vrijkaarten voor het Symfonisch Blaasorkest (2 kaarten voor het voorjaarsconcert en 2 kaarten voor het najaarsconcert, m.u.v. bijzondere concerten) en 2 consumpties op de taptoe van de Drumfanfare. Als sponsor kunt u stoelen reserveren voor de concerten en de taptoe.

‘De club van 500’

U sponsort Muziekvereniging Crescendo met € 500,– (of meer) per jaar. Voor dit bedrag zal uw naam of logo van uw bedrijf een plaats krijgen op de website. Tevens wordt uw naam of logo per concert getoond op een banner, u wordt dan gepresenteerd als lid van ‘De club van 500’. Verder ontvangt u natuurlijk vrijkaarten: 4 vrijkaarten voor het Symfonisch Blaasorkest (2 kaarten voor het voorjaarsconcert en 2 kaarten voor het najaarsconcert, m.u.v. bijzondere concerten) en 2 consumpties op de taptoe van de Drumfanfare. Extra vrijkaarten en consumpties zijn mogelijk. Tijdens de pauzes van de concerten staat er een drankje en bittergarnituur klaar en als sponsor kunt u stoelen reserveren voor de concerten en de taptoe.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via bestuurcrescendo@live.nl. Wij willen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toelichten!

Donateurs
Crescendo is erg blij met haar donateurs, een groep vaste supporters die ons ieder jaar financieel steunen. Dankzij hen zijn we in staat om ieder jaar opnieuw mooie resultaten neer te zetten. Wilt u ons ook helpen om onder andere onze concerten te kunnen organiseren? Word dan donateur vanaf €20 per jaar. Ook binnen ons donateursbeleid vindt u verschillende gradaties in donaties. Meer weten? U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar bestuurcrescendo@live.nl.

Vrijwilligers
Een vereniging als Crescendo is er niet alleen voor de leden, maar ook dankzij de leden! We beschikken over een enthousiaste groep vrijwilligers die elk op hun eigen manier meehelpen om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst muziek gemaakt wordt in Krimpen aan de Lek. Wat doen onze vrijwilligers zoal?
– bestuurswerk (bestuursfuncties, PR, sponsoring)
– organiseren van concerten en bijzondere evenementen
– organiseren van andere activiteiten, zoals voorspeelavonden, examens en gezelligheidsactiviteiten
– organiseren en uitvoeren van acties
– assisteren tijdens concerten (gastvrouw/-heer, kaartverkoop, bar, loterijverkoop)
– schoonhouden en onderhouden van de muziekschool
– rondbrengen van post
– schrijven van teksten voor nieuwsbrieven, website en bijhouden social media

Wij kunnen altijd mensen gebruiken die ons willen steunen door mee te helpen! Dat kunnen leden zijn maar ook ouders, andere familieleden, iedereen is welkom. Wil je je graag inzetten voor Crescendo, neem dan contact op! Ook wanneer je nog niet weet wat je precies zou willen doen, kun je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.