Dirigentenwissel SBO

Dirigentenwissel SBO

Het voorjaarsconcert was niet alleen memorabel dankzij de muziek. Voor dirigent Frank Adams was het de laatste keer dat hij het symfonisch blaasorkest dirigeerde. Vlak voor het concert was orkestleden gevraagd wat hen het meest zou bijblijven van de samenwerking met Frank en presentator Robert van de Merwe sprak hem namens het orkest toe. Na afloop kon het publiek afscheid nemen van de dirigent die het symfonisch blaasorkest ruim 4 jaar dirigeerde. Het orkest gaat Frank missen maar kijkt terug op een hele mooie periode! Gelukkig heeft het orkest al snel een zeer geschikte opvolger gevonden in de persoon van Carlo Balemans. In maart maakten dirigent en orkest al kennis en vanaf maandag 2 april staat Carlo iedere week voor het orkest. Het orkest ziet uit naar de nieuwe samenwerking!

Geef een reactie