Voorjaarsconcert SBO The American Journey: Laat u meenemen op een reis door Amerika! 

Voorjaarsconcert SBO The American Journey: Laat u meenemen op een reis door Amerika! 

The American Journey: Laat u meenemen op een reis door Amerika! 

25 maart neemt het Symfonisch Blaasorkest u mee op een muzikale reis door een land vol uiterste, van drukke steden tot prachtige verlaten natuurgebieden, van het warme zuiden tot het ijzige noorden, van hoge gebergten tot vlakke kustgebieden. Kortom de Verenigde Staten van Amerika is een land dat veel te bieden heeft. Zo spelen wij voor u onder andere het mooie werk Symphony ‘X’ van de Amerikaanse componist Don Gillis, welke gaat over de stad Dallas (Texas), daarnaast kunt u ook genieten van bekende stukken als Songs of the Wizz en South Rampart Street Parade. 

Ons voorjaarsconcert zal plaats vinden in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek en ook dit jaar wordt het programma twee keer uitgevoerd, tijdens een kort middagconcert (16.00 uur) en in een avondvullend programma (20.00 uur). Tijdens het middagconcert nemen wij u in een uur mee op reis door Amerika. Mede daarom is dit concert uitermate geschikt voor kinderen. Tijdens het avondprogramma nemen we langer de tijd om alle facetten van Amerika aan u te laten horen. We vullen het programma van het middagconcert aan met uitdagende werken en er volgt een gezellige pauze waarin u wederom deel kunt nemen aan onze verloting. 

Om de middag of avond compleet te maken is SBO Crescendo een samenwerking aangegaan met Grand Café Siep, welke ook in het Cultuurhuis is gehuisvest. Grand Café Siep biedt u speciaal voor deze gelegenheid een volwaardig All American Buffet (exclusief drankjes) aan! Kom na het middagconcert of voor het avondconcert gezellig eten en maak er een Amerikaans feest van.  

Praktische informatie

MiddagconcertAvondconcert
Deuren open                                       15:30 Deuren open      19:30 
Aanvang concert                                16:00 Aanvang concert  20:00 
Concertkaart volwassenen 10,- Concertkaart Volwassenen  15,- 
Concertkaart Kind t/m 12jaar 5,- Concertkaart Kind t/m 12jaar  7,50 
Combinatiekaart volwassenen (Concert + All American Buffet) 32,50 Combinatiekaart volwassenen (All American Buffet + Concert)   37,50 
Combinatiekaart Kind  
(Concert + All American Buffet) 
20,- Combinatiekaart Kind  (All American Buffet + Concert) 22,50 

Tickets van het middagconcert zijn inclusief consumptiemunt te besteden voor of na het concert in de theaterzaal. Tickets van het avondconcert zijn inclusief consumptiemunt te besteden tijdens de pauze van het concert in de theaterzaal. 

All American Buffet is open vanaf 17:00 

Het buffet later los reserveren kan voor 27,50 bij Grand Café Siep. 

Koop hier uw tickets voor het Middagconcert

Koop hier uw tickets voor het Avondconcert