1 juli, 20:00: Gratis Zomer Concert op het plein door het Symfonisch Blaasorkest! 

1 juli, 20:00: Gratis Zomer Concert op het plein door het Symfonisch Blaasorkest! 

Begin je zomervakantie met een kosteloos zomeravondconcert op het plein voor Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek (De Markt).

De zomervakantie kan niet beter van start gaan dan met een deze heerlijke avond. In het hart van Krimpen aan de Lek presenteert het Symfonisch Blaasorkest van muziekvereniging Crescendo een zomers en feestelijk programma. Het orkest zal muziek uit The Wizard of Oz ten gehore brengen en bij de klanken van New Sounds In Disco kunnen de heupjes los. Om de avond nog feestelijker te maken, is het orkest uitgebreid met twee zangeressen en een band. Tijdens deze avond zal Isa Hartmans (11 jaar) en Marieke Krijgsman jullie meenemen en mooie nummers samen met het orkest ter gehoren brengen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Michael Engelbrecht. De toegang is gratis en het belooft een prachtige en vrolijke zomeravond te worden. We hopen u op 1 juli om 20:00 uur te verwelkomen op het plein voor het cultuurhuis!

Breng uw eigen stoel mee of huur er een bij de organisatie (€1,50), waarvan de opbrengst ten goede komt aan het orkest.

1 comment so far

Coby GroenesteinGeplaatst op6:21 am - jul 1, 2023

Goede morgen. Ik kom graag naar het zomer concert vandaag (zaterdag) maar kom vanuit Amsterdam. Er is regen voorspeld. Gaat het concert door als het regent?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.