DE ORKEST BIOSCOOP

DE ORKEST BIOSCOOP

Muzikale composities uit films uitgevoerd door het Symfonisch Blaasorkest (SBO) van Muziekvereniging Crescendo.

Op 11 November speelt het Symfonisch Blaasorkest van Crescendo onder leiding van dirigent Michael Engelbrecht filmmuziek in De Orkest Bioscoop. Tijdens dit concert is de schitterende muziek te beluisteren van bekende klassieke films zoals Star Wars, James Bond, Pirates of the Carribean en Mission Impossible. Het programma is gevarieerd want ook meer recente animatiefilms (How to Train Your Dragon) en bekende films voor kinderen zullen worden uitgevoerd. Vier samen met ons deze mooie muzikale reis door de filmwereld!

Concert Informatie

De Orkest Bioscoop vindt plaats in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Het concert wordt twee keer uitgevoerd. Het middagconcert is een verkort programma en is daarmee ook erg leuk voor kinderen. Filmcomposities voor kinderen (zoals Jungle Book, Frozen en nog veel meer!) zullen dan ook niet ontbreken. In het avondconcert wordt het volledige repertoire met filmhits uitgevoerd.

Aanvang middagconcert:       16:00 uur
Aanvang avondconcert:         20:00 uur

Solisten op Hobo

Anne Neven en Mirthe van der Ham zullen soleren met bekende filmklassieker van Ennio Morricone op Hobo.

Koop hier uw ticket voor het Middagconcert:

Koop hier uw tickets voor het Avondconcert: