Zomeravondconcert SBO op 22 juni

Zomeravondconcert SBO op 22 juni

Op zaterdag 22 juni laat Symfonisch Blaasorkest Crescendo, onder leiding van dirigent Michael Engelbrecht, weer eens van zich horen tijdens haar zomeravondconcert op het marktplein voor het Cultuurhuis.

We nodigen u uit om samen met ons de komst van de zomer feestelijk in te luiden met onder andere composities zoals Moscow Cheryomushki van Dmitri Shostakovich, waarbij op muzikaal, satirische wijze het leven uit de wijk Cheryomushki wordt uitgebeeld. Het stuk Cartoon van Paul Hart bezit alle ingrediënten van de “klassieke” cartoon, zoals wij die uit de bioscoop kennen. Herkent u de spannende kat-en-muisjacht?

Natuurlijk trakteren we u ook op lichter repertoire, zoals a Tribute to Gershwin, Soul Bossanova en een heuse Henry Mancini Medley.
De Krimpense zangeres Nikki de Hon en haar studiegenoot Tommie Thie zullen u samen met het SBO laten genieten van het stuk The Phantom (in de versie van Henk Poort en Floor Jansen uit het televisieprogramma ‘Beste Zangers’).
Bovenstaande is maar een korte impressie van wat wij voor u gaan spelen. Er is zeker nog meer, maar dat blijft voor nu nog even geheim.

We kijken er naar uit om u mee te nemen op deze prachtige muzikale avond.
Omdat we afhankelijk zijn voor wat de weergoden voor ons in petto hebben, kunnen we u alvast melden dat het concert onder alle weersomstandigheden door zal gaan. Bij mooi weer natuurlijk buiten op het plein. Bij slechter weer wijken we uit naar de theaterzaal van het Cultuurhuis.

Het concert vormt een heus spektakel na de Zomermarkt (10:00 tot 16:00 uur) van Krimpen. Hier is tevens gelegenheid voor ‘open podium’. Wilt u hier optreden, bijvoorbeeld met band, ensemble, koor of andere vorm van kunst uitoefening? Aanmelden kan via sbo@crescendokrimpen.nl


Zien we u zaterdag 22 juni?


Toegangsprijs: gratis.
Bij slecht weer deuren open: 19.30 – 20.00 uur.
Aanvang concert: 20.00 uur.